INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Mer informasjon

Billetter-Nedre sone

Adresse
52117 - Frognerbadet
0154, OSLO

Beskrivelse

Her kan du bestille billett til den tidsbolken som passer best for deg. Du kan kjøpe billetter en uke frem i tid. Det kan komme endringer rundt dette ettersom vi hele tiden forholder oss til gjeldende retningslinjer og gjør oss erfaringer underveis.

Ved kjøp av billetter til barn under 10 år, er det viktig at du husker å kjøpe en voksen-/honnør-/student-billett i den samme bestillingen. Dette for å unngå å kun sitte igjen med barnebilletter, da det i mellomtiden kan ha blitt utsolgt for billetter i tidsbolken.

Vær sikker på at du har valgt riktig antall billetter og tidspunkt. Refusjon gis kun ved fremvisning av legeerklæring

Tidsbolken du kjøper billett til, er den tiden du kan bruke inne på anlegget

Eksempel: Hvis du har kjøpt billett til tidsbolken kl. 12-14, må du senest ut av vannet kl. 14 og forlate området i løpet av 15 minutter. 

Garderobene er stengt – omkledningstelt inne på området: Garderobene er stengt da de er for små til at vi klarer å overholde smittevernreglene. Derfor er det viktig at du er nydusjet og har på rene klær når du ankommer badet. Vi har satt opp omkledningstelt for damer og herrer inne på området. Utedusjene skal brukes før du bader. Håndsprit er lett tilgjengelig inne på området.

Bestill billetter

*Maks 6 billett(er) per handel
Salget er avsluttet nå
Dager
 • Mandag, 15. juni 2020 - Fredag, 10. juli 2020
Tider
 • 07:00 — 08:30
Adresse
 • 52117 - Frognerbadet

  0154, OSLO
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.