INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

 

Her kan du kjøpe billetter
For å tilby deg et så godt og sikkert badetilbud som mulig under den pågående koronapandemien, må du kjøpe billetter til ulike tidsbolker. Mellom disse tidsbolkene må vi gjennomføre renhold før neste pulje slipper inn. Dette gjør vi for å ha kontroll på hvor mange badegjester som er inne til enhver tid, for å minimere kødannelser og for å ha hyppigere renhold gjennom hele dagen.

Skann deg inn med smarttelefonen
Du får tilsendt en QR-kode på sms og en strekkode på e-post så fort vi har mottatt betaling. Koden skanner du ved inngangen.

Du kan ikke bruke sesongkort, saldokort eller klippekort
Har du et sesongkort, saldokort eller klippekort fra 12. mars 2020 som ikke var utløpt på dette tidspunktet, kan du sende en e-post til postmottak@bym.oslo.kommune.no med følgende informasjon:
          

- kortets ID-nummer 
- fullt navn og adresse
- kontonummer

Bymiljøetaten vil ved oversendelse av denne informasjonen, gjøre en vurdering av mulighetene for refusjon.

Frognerbadet - velg hvilken sone du vil bruke
Frognerbadet er delt inn i to soner, og du må velge hvilken sone du vil kjøpe billett til:

Øvre sone: 50-meters svømmebasseng og stupebasseng
Nedre sone: Barnebasseng, plaskebasseng og sklie

NB! Du må være svømmedyktig for å benytte deg av øvre sone.
NB! Hvis du er svømmedyktig og har billett til nedre sone, kan du også benytte stupebassenget.

Garderobene er stengt – omkledningstelt inne på området
Garderobene er stengt da de er for små til at vi klarer å overholde smittevernreglene. Derfor er det viktig at du er nydusjet og har på rene klær når du ankommer badet. Vi har satt opp omkledningstelt for damer og herrer inne på området. Utedusjene skal brukes før du bader. Håndsprit er lett tilgjengelig inne på området.